Diensten


Boeve Woning- en Bedrijfsmakelaardij richt zich zowel op de woning- als bedrijfsmakelaardij. in de regio Nunspeet, Elburg en ‘t Harde. In beide segmenten kunt u bij Boeve Makelaardij terecht voor aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxaties en waarderingen en voor adviezen op gebied van onder andere WOZ-waarden, nieuwbouwprojecten, planontwikkeling en fiscale aangelegenheden omtrent vastgoed.   
Woningmakelaar 
Boeve is een ambitieuze, eigentijdse makelaardij met een grote deskundigheid op het gebied van particulier onroerend goed (verkoop, aankoop en taxaties) en financiële dienstverlening. 

Bedrijfsmakelaar 
Wilt u een pand kopen, huren, verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand. 

Boeve biedt de volgende diensten voor de particuliere en zakelijke markt: ·         

Aan- en verkoop makelaar
 • Als aankoopmakelaar adviseren wij u de koper van een huis of bedrijfspand.
 • Als verkoopmakelaar adviseren wij de verkoper van een huis of bedrijfspand.
Op het eerste gezicht lijkt dat logisch en niets bijzonders. Maar stel, u wilt een huis kopen. In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar dat van de verkoper.

Aan- en verhuur 
Als u van plan bent uw huis of bedrijfspand te gaan verhuren dan helpen wij u graag. Als geen ander weten wij wat de huurder van vandaag voor eisen aan een woning of bedrijfspand stelt. Wij brengen u op de hoogte van alle zaken die essentieel zijn voor het succesvol verhuren van uw woning of bedrijfspand en wat u kunt doen om een betrouwbare huurder te vinden.

Taxaties en waarderingen
U wilt de waarde van uw woning weten. Een taxatie geeft hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet.
Voor onder andere de volgende taxaties en waarderingen kunt u bij Boeve terecht:
 • Financieringsaanvragen (ook voor NHG)
 • Herwaarderingen
 • Herbouwwaardes
 • Minnelijke waarderingen
 • Echtscheidingen
 • Nalatenschappen
 • Onteigeningen
 • Planschade
 • Second opinion
 • Spoedtaxaties (binnen 24 uur na opname)
 • WOZ bezwaren Bedrijfswaarderingen en –overnames
Boeve Woning- en Bedrijfsmakelaardij treedt graag op als uw taxateur. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en voorwaarden.

Consultancy
Wij hebben ook een adviserende rol. Als vastgoedspecialist zijn wij een kundig gesprekspartner op het gebied van onder andere WOZ-waarden, nieuwbouwprojecten, planontwikkeling en fiscale aangelegenheden. Of het nu gaat om een echtscheiding, fiscale kwesties of planschade. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring.
 
Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek. Wij zijn u graag van dienst!

Financieringen
’Welk bedrag kunt u opnemen in uw hypotheek?’ Is een veel gestelde vraag. Tegenwoordig is de financiering rond krijgen een heet hangijzer bij het kopen van een huis. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan eerst een financiële toets te doen, voordat u gaat zoeken naar een woning.
Het is erg vervelend als u een woning heeft gekocht, maar de financiering niet rond kunt krijgen.  
Wij verstrekken zelf geen hypotheken. Wij werken wel samen met diverse financieel adviseurs. Wij brengen u daarom graag met hen in contact. U bent dan gegarandeerd van een juist advies volledig passend bij uw wensen en mogelijkheden.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring