Over Boeve


Makelaar met creativiteit                                                
‘Niet te verkopen’ zijn woorden die niet voorkomen in het woordenboek van Boeve Woning- en Bedrijfsmakelaardij. Dirk Boeve RMT RT, oprichter en eigenaar, is van mening dat je dankzij een goede verkoopstrategie, maximale inzet, creativiteit en lef veel kunt bereiken. “Ik zie dat er nog voldoende onbenutte kansen liggen. Afwachten en treuzelen is geen optie. Afspraken nakomen is een voorwaarde.”

Onderscheidend                                                               
Boeve Woning- en Bedrijfsmakelaardij onderscheidt zich in dienstverlening, kennis en activiteit, maar ook in creativiteit. Dat uit zich bijvoorbeeld in een goede verkoopstrategie met een perfecte presentatie van een te verkopen of verhuren object. Dat uit zich ook in het ‘out of the box’ denken over het (snel) verkopen van objecten en over verkopersbescherming. “Om in deze tijd je woning of bedrijfspand te verkopen of te verhuren moet je de markt anders benaderen dan anderen. Juist dan vestig je de gewenste aandacht op de woning of het bedrijfspand en heeft de verkoper de meeste kans om een ideale prijs te beuren.”

Brancheorganisatie                                                                                             
Boeve Woning- en Bedrijfsmakelaardij is aangesloten bij de landelijke organisatie VastgoedPRO. Door de aansluiting bij deze organisatie bent u verzekerd van de integriteit, kwaliteit en deskundigheid van dit makelaarskantoor. VastgoedPRO is hét keurmerk waar u als consument of zakelijke opdrachtgever op kunt bouwen. Daarnaast is Dirk Boeve ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting VastgoedCert te Rotterdam.

Welkom!                                                                                                               
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende intake? Het kantoor van Boeve Woning- en Bedrijfsmakelaardij is gevestigd in de binnenstad van Elburg. U vindt ons aan de Jufferenstraat 1. .

Boeve Woning- en Bedrijfsmakelaardij is telefonisch te bereiken via  0525-651397 en mobiel 06-54336832. Digitale bereikbaarheid via info@boevemakelaardij.nl.

Maak hier kennis met onze medewerkers!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring