Stille verkoop

Onderstaande woningen staan in de stille verkoop. Meer weten? Bel of mail ons.


TUSSENWONING  -   'T HARDE
De moderne tussenwoning (bouwjaar 2014) beschikt over een hoogwaardig afwerkingsniveau en is te aanvaarden in de zomer van 2019. Woonoppervlakte ca. 120 m². Prijsindicatie:  € 212.500,-- kosten koper


VILLA   -  'T HARDE
In een groene omgeving binnen de bebouwde kom. Bij deze villa behoort tevens een vrijstaand gastenverblijf. Dit gastenverblijf is separaat te verkopen. Diverse bijgebouwen aanwezig en het object is in goede staat van onderhoud. Prijsindicatie:  > € 2.250.000,-- kosten koper


TUSSENWONING  -  ELBURG
Te moderniseren tussenwoning in de wijk Molendorp. Prijsindicatie: € 190.000,-- kosten koper


STADSWONING  -  ELBURG
Knusse stadswoning (1 slaapkamer)  in de binnenstad van Elburg. Huurprijs € 825,-- per maand excl. energie. Huurperiode minimaal 12 maanden.


2-1 KAPWONING  -  ELBURG
Royale 2 onder een kapwoning in populaire woonwijk. Bij voorkeur woningruil met tussenwoning (bouwjaar vanaf 1990) op korte afstand van de binnenstad. 


HOEKWONING  -  ELBURG
Uitgebouwde hoekwoning met garage in wijk De Vrijheid. Uitzicht op de landerijen en 4 slaapkamers. Prijsindicatie € 289.500,-- kosten koperWilt u ook uw woning verkopen maar dit nog niet aan de grote klok hangen? Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring